logo
Ieder mens telt!
Ieder mens telt!

Kledingactie 2023

De zomer komt er aan…. Ook dit jaar willen we ouders met een minimuminkomen helpen met de aanschaf van kleding, door een (nieuw)kledingpakket voor uw kind te bekostigen. Dit doen we voor alle kinderen van ouders met een beperkt inkomen die geboren zijn in de jaren 2009 – 2019, dus de kinderen van 4-14 jaar.

We organiseren deze actie samen met de diaconie van de Prot. Gemeente Rivierenland Oost en de plaatselijk Caritasvereniging.
Wilt u hiervoor in aanmerking komen dan verzoeken wij u om per kind (van 4 – 14 jaar) een aanvraagformulier kledingpakket in te vullen en uiterlijk op 5 mei 2022 in te leveren op Aalsburg 24-12.

Na 5 mei is het niet meer mogelijk om formulieren in te leveren! De kledingpakketten worden na inlevering van de formulieren per kind samengesteld en u kunt (samen met uw kind) het pakket ophalen op vrijdag 30 juni 2023 om 16.00 uur in de Schakel, Pius XIe straat Wijchen.

Als u in het verleden nog geen toestemmingsformulier hebt ingeleverd verzoeken we u ook dit formulier in te vullen en samen het met formulier kledingpakket in te leveren.

Bestuur Vincentius Wijchen/diaconie PGRO